Aanmelden nieuwsbrief Denkstation Utrecht

Praktijkruimte


Filosofische praktijk Denkstation Utrecht beschikt over een praktijkruimte aan huis in een rijksmonumentaal pand gelegen binnen de Utrechtse singels. Hier vinden de kennismakingsgesprekken en individuele filosofische gesprekken plaats. Ook de filosofische studie-bijeenkomsten worden hier gehouden en de literatuurgroepen in samenwerking met Lokaal aan de Kade ruimte voor literatuur en filosofie

De filosofische praktijk is vanaf het Centraal Station per voet goed bereikbaar. Ongeveer 15 minuten lopen door de Utrechtse binnenstad. Ook is de praktijk per openbaar vervoer bereikbaar (5 minuten lopen vanaf bushalte Neude of Janskerkhof). Terug naar het Centraal Station is een bushalte op twee minuten afstand. Betaald parkeren kan direct tegenover de praktijk. 

De praktijk bevindt zich op de 1e verdieping, er is geen lift aanwezig.
Er is geen wachtkamer. Wie veel tijd moet overbruggen, vindt verschillende koffie- en eetgelegenheden op loopafstand (Voorstraat).

Bezoekadres: 
Van Asch van Wijckskade 23 A
3512 VR UtrechtFilosofie is een soort meditatie: door inspanning houvast weten te vinden in de kluwen van wilde gedachten.

René Gude